Ce este Oriflame?

O companie de frumusețe unică

Timp de peste 50 de ani am oferit oamenilor din întreaga lume oportunităţi pentru a-şi putea sărbători frumusețea unică și îndeplini visurile. Creăm și oferim produse cosmetice de înaltă calitate, sigure şi în tendințe iubitorilor de frumusețe, precum și posibilitatea unică de a deveni parte a unei comunități globale de frumusețe.

Beauty by Sweden

În calitate de brand de frumusețe din Suedia, credem că atunci când arăți și te simți bine, ai ocazia să îți atingi adevăratul potențial de frumusețe. Iar împreună cu o comunitate globală plină de pasiune și de susținere, orice este posibil. Aceasta este o frumusețe oferită de produse cosmetice dintr-o perspectivă suedeză.

 

Sursă: https://ro.oriflame.com/about

Conexiunea între AxM și Oriflame

Am aflat despre Oriflame în noiembrie 2020, discutând cu o prietenă în merit la produsele achiziționate prin contul ei de consultant.

Pe vremea respectivă, ea colabora cu altă firmă dar mi-a propus să mă înscriu la Oriflame, în așa fel încât să testeze produsele lor.

De atunci, am câștigat o a doua familie.

Oriflame nu este doar o simplă firmă, în care poți cumpăra produse (cu multe reduceri și cadouri) dar este o adevărată comunitate.

În Oriflame am găsit încredere, prietenie și oameni care îmi recunosc potențialul, împingându-mă mereu să dau tot ce e mai bun din mine.

Alături de Oriflame am dezvoltat încrederea de sine, o stare de suflet care mi-a lipsit foarte mult timp.

 

Călătoria mea cu ei abia a început, și după aproape un an de pauză (motive personale) m-am întors gata pentru acțiune.

Nu doar fac parte dintr-o echipă minunată ci alături de ei îmi pot dezvolta și practica mai des propria mea afacere, dar și pot lucra pe mine însumi, devenind cea mai bună versiune a mea.

Abia aștept să văd ce îmi va aduce viitorul alături de ei.

Vrei să devii și tu consultant Oriflame și să ai parte de multe premii dar și de recunoștiință?

Apasă aici și te voi contacta personal!

Lucrări alături de Oriflame.

Noiembrie 2020 - Martie 2021

Catalog 16 2021

Catalog 17 2021

Translate »
Scroll to Top
Secured By miniOrange