Cine este în spatele scenei?

Hey!

Sunt Andreea, persoana din spatele afacerii care se ocupă de latura de Branding & Web Design.

Întotdeauna am avut un talent pentru orice ținea de tehnologie și creativitate.

Totul s-a concretizat când am început să folosesc rețelele de socializare și să desenez. Apoi am aflat că sunt de fapt bună la crearea unor design-uri, începând să-mi fac propriul site gratuit pentru desene mele și mai apoi prin creearea unor coperți pentru cărțiile pe care le scriam, dezvoltându-mi astfel în continuare creativitatea.

Desigur, asta s-a pierdut în timp, pe măsură ce am crescut și amprenta socială și-a spus cuvântul, dar acum, fiind față în față cu întrebarea „Ce vreau să fac în viața mea?” aceste lucruri s-au întors înapoi către mine mai puternice ca niciodată.

Urmând cursuri am reușit să mă regăsesc și să devin capabilă să creez mult mai mult decât înainte, să-mi expun creativitatea și să pot aduce la realitate viziuniile oamenilor.

Ce este SETYZ pentru mine:

SETYZ pentru mine este o afacere destinată proprietarilor de afaceri mici, vechi și noi deopotrivă, care au nevoie de îndrumare în această călătorie pe care au început-o.
Singura dorință a noastră este să manifestăm visele micilor antreprenori în realitate, deoarece credem că toată lumea merită o șansă de a-și îndeplini visul.
Concentrându-ne în primul rând pe Web & Brand design, dacă vă aflați local în România sau București nu doar că ne putem ocupa de nevoile voastre digitale, ci și de cele fizice:

Aveți nevoie să vă reparați computerul? Sunteți acoperit.

Doriți să-i faceți upgrade? S-a rezolvat.

SETYZ este o soluție completă pentru oricine este suficient de îndrăzneț pentru a visa cu ochii deschiși și pentru a face acel vis să prindă viață.

Vrei să afli mai multe?

Translate »
Scroll to Top
Secured By miniOrange