Cine sunt ProActivo?

Înființați în 2022 cu scopul de a sprijini antreprenorii locali în elaborarea ofertelor și în derularea contractelor, au un personal cu o experiență de peste 20 de ani cu o expertiză pe mai multe arii precum consulțanță, dezvoltare și management.

Află mai multe pe site-ul lor web!

Cum a început totul:

Proactivo Consulting Construct ne-au contactat deoarece au decis că a venit vremea să își creeze un Brand împreună cu un site web pentru prezentarea propriei afaceri dar și ca portfoliu pentru proprii lor clienți.

Au dorit un site care să denote experiența dar să mențină un stil simplu și minimalist.

Cu culori vibrante, ei arată parteneriilor lor că nu doar le oferă experiență, dar și onestitate și o legătură de durată.

Procesul de creație

Inițial am trimis clientului un chestionar rapid cu niște întrebări de bază pentru a putea înțelege mai bine firma și în conseciință și brand-ul și viziunea acestuia.

Prin acel chestionar am prelevat valoriile firmei precum și alte cuvinte cheie care ne-au ajutat să putem schița și crea logo-ul, iar mai poi ghidul brand-ului pentru ProActivo.

Inițial am avut două concepte, una mai simplă pe baza a formelor geometrice iar a doua mai elegantă, pentru a da sentimentul de profesionalism și lux. Într-un final, după cerința clientului, am luat din ambele concepte câte un element, creând suita actuala de logo.

Printr-un Moodboard simplu am reușit să prelevăm culoriile actuale ale firmei iar apoi a început procesul de creare a mochetei site-ului web, un site simplu, direct, de prezentare, dezvoltat mai apoi în site-ul actual ProActivo.

Translate »
Scroll to Top
Secured By miniOrange